Splošni Pogoji Uporabe

 

Predmet tega obvestila je spletno mesto na naslovu pdvidemkrsko.si

 

Objavljene informacije in dokumenti so informativne narave in se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene. Nalaganje, predvajanje in tiskanje vsebin je dovoljeno le za osebno, domačo rabo; prepovedano je spreminjanje oznak o avtorskih pravicah, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

 

Avtorji spletnega mesta si prizadevamo za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletnem mestu, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzemamo nobene odgovornosti.

 

Uporabniki dostopajo do spletnega mesta na lastno odgovornost. Avtorji ne odgovarjamo za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletnega mesta ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njegovi vsebini.

 

Avtorji prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in delovanje spletnih mest, ki so povezani s tem spletnim mestom.

Avtorji si pridržujemo pravico, da spletno mesto kadarkoli spremenimo brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.

 

Osebni podatki


PD Videm Krško zbira in obdeluje le tiste osebne podatke, ki jih uporabniki prostovoljno navedejo ob prijavi na novice (= obveščanje o dogodkih in odmevih) ter v kontaktnih obrazcih. Ti podatki so: ime, priimek, e-poštni naslov, domači naslov in telefon.

Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta in za večjo informiranje obiskovalcev. S prijavo na dogodke in novice bodo prijavljeni uporabniki obveščeni o novicah, novostih in dogodkih v društvu.

 

Varovanje zasebnosti


Avtorji se zavezujemo, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta na podlagi veljavne slovenske zakonodaje in prava Evropske unije.

 

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali za druge namene ter jih ne bomo razkrili tretjim osebam brez konkretne privolitve uporabnika spletnega mesta. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Vaši osebni podatki so shranjeni na varnih strežnikih v skladu z zakonodajo.

 

Čas hrambe osebnih podatkov

 

Lastnik hrani vaše osebne podatke le, dokler je to potrebno za namen, za katerega so bili ti pridobljeni.

Po izpolnitvi namena se osebni podatki, ki ste jih zaupali na naši spletni strani, izbrišejo. Zbiranje osebnih podatkov lahko uporabniki prekličejo tako, da se od prejemanja novic kadarkoli odjavijo – to storijo tako, da pošljejo e-sporočilo na elektronski naslov društva.

Natlači stvari v svoj nahrbtnik in pojdi z nami.

Kontakt

PLANINSKO DRUŠTVO VIDEM KRŠKO
Cankarjeva 1 a,
p. p. 293, 8270 KRŠKO

 

drustvo@pdvidemkrsko.si

Info

TRR: SI56 0298-0009-128, 7-733
NLB d.d.,Poslovalnica Krško

 

Št. za DDV: 31417817
Matična št.: 1166778000

Sodelujemo z

PD Videm Krško © 2024 Vse pravice pridržane. - 5ka.Internet