Skoči na vsebino
TABOR

KRANJSKA GORA

16.7. - 22.7.2022

Informacije o taboru

Letos vam pošiljamo povabilo za tabor nekoliko kasneje kot običajno v upanju, da se boste kljub poznemu terminu našega tradicionalnega poletnega tabora udeležili.
Doslej smo največ taborov organizirali tako, da smo bivali v domovih CŠOD. V letošnjem letu so skoraj v celoti zasedeni, pričeli so se ukvarjati s tržno dejavnostjo, zato smo lahko rezervirali le termin, ki je bil še na voljo. Razmere na trgu so v primerjavi s predhodnimi leti spremenjene, zato so pogoji za bivanje  precej neugodni.

Sprememba v primerjavi z lanskim letom je v tem, da nam bodo omogočili v CŠOD letos le nočitev z zajtrkom (v ceno je vključena tudi posteljnina), zato smo morali iskati ponudbe za večerjo na drugih lokacijah. Večerje smo rezervirali v hotelu ALPINA (samopostrežni sistem), ki je v neposredni bližini doma. Za ostale obroke si bomo lahko pomagali  s hrano v planinskih kočah oziroma iz trgovine.

Cena za bivanje z zajtrkom je 32,00 EUR na dan, cena za večerjo bo znašala 14,00 EUR (če bo prijavljenih več kot 30 oseb, bo cena 12,00 EUR).

Tudi letos bomo poskušali organizirati prevoz in najeti dva kombija od Športne zveze. Upamo, da bomo imeli na voljo tudi voznike kombijev.

Plan tur bo objavljen naknadno na spletni strani. Ture bomo prilagodili glede na vremenske razmere in na udeležence tabora.

Prilagamo prijavnico, ki jo čim prej izpolnjeno pošljite oziroma oddajte osebno, ker boste tako prispevali k lažji organizaciji  tabora. Veselimo se vaših prijav in druženja z vami na našem taboru.