TABOR PD VIDEM KRŠKO

POVABILO / SPREMEMBA- PLANINSKI TABOR 2021

TOLMIN – CŠOD Soča – OD  3. DO 10.  JULIJA 2021 

 

Spoštovani planinci.

Letos smo vas enkrat že povabili v tabor v Lepeni. Dom v Lepeni je bil izbran, ker so nam rezervacijo v CŠOD Soča zavrnili s pojasnilom, da obnavljajo dom. Sedaj se je to časovno zamaknilo in ponudili so nam bivanje pri njih.

Glede na to, da je dom v Tolminu, kjer je več možnosti tudi za druge »neplaninske« aktivnosti in, ker nas lahko razporedijo v manjše sobe (3 postelje), smo se odločili, da spremenimo lokacijo. Poleg tega je cena penziona bistveno nižja (26 €), lahko pa koristite preostale »turistične« bone.

V tem domu smo pred leti že bivali in takrat smo bili zadovoljni z nastanitvijo.

Več o njem si lahko pogledate na spletni strani:

Cšod – dom CŠOD OE Soča (csod.si)

 

Zaenkrat imamo že kar nekaj prijav in vsem vam, ki ste se že prijavili sporočamo, da nam PRIJAVNIC PONOVNO NI POTREBNO POŠILJATI.

Načrtovane ture bodo osvežene in objavljene na spletni strani. Te se bodo, če bo potrebno in interes, prilagodile glede na udeležence in vremenske razmere.

Za nekatere razpisane ture je potrebna dodatna oprema (čelada, samovarovalni komplet, pas). Društvo razpolaga z določeno količino te opreme, ki vam jo po potrebi lahko posodimo. Za to se dogovorite s Stanetom Mirtičem.

Vse, ki ste se odločili, da greste z nami v tabor, pa prijavnice še niste poslali, vas PROSIMO, DA TO STORITE ČIMPREJ OZ. DO 15. JUNIJA. Ta dan moramo narediti natančno rezervacijo in plačati akontacijo.

Tako kot predhodna leta bomo poskušali ugodno najeti 2 kombija, zato vas prosimo, da na prijavnici sporočite vaš interes za ta prevoz.

Prilagamo prijavnico in vas prosimo, da jo natisnete, izpolnite in podpišete ter nam jo vrnete na naslov drustvo@pdvidemkrsko.si. Prijavnico lahko oddate še osebno kontaktnim osebam ali po navadni pošti.

Z veseljem pričakujemo dneve v gorah in upamo, da bodo COVID ukrepi takrat blažji. V zvezi s tem vas bomo obvestili kakšen teden pred začetkom tabora.

 Lep pozdrav, Jasmina Kovačič, l. r. 

predsednica PD Videm Krško