PD Videm Krško - DOMOV
×

Warning

Piškotki

Naše spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Piškotke lahko kadarkoli odstranite ali brskalnik nastavite tako, da ne dovoli njihove namestitve.

O piškotkih

Povezava na direktivo

Piškotke ste zavrnili. Odločitev lahko spremenite.

 • KAKO postati član društva ?
 • KOLIKŠNA je članarina ?
 • KAKŠNE so ugodnosti za člane ?
 • KAJ pa zavarovanje ?

Društvo je pred leti razpolagalo z informacijsko pisarno, vendar ni nikoli prav „zaživela", zato je več ne uporabljamo.

Praksa v našem društvu je, da se vsakdo, ki želi postati član, lahko udeleži ture oziroma pohoda in če mu je všeč, postane tudi član. Vodnik poskrbi za vse formalnosti.

Vodniku plačajo tudi člani, ki želijo podaljšati članarino, nekateri pa jo poravnajo na občnem zboru društva.

Ker naše društvo ne razpolaga z informacijsko pisarno, je najenostavnejša pot oziroma je v našem društvu praksa, da je običajno vodnik oseba, ki poskrbi za vse formalnosti v zvezi z včlanitvijo. Članarino se lahko vplača tudi na rednem letnem zboru članov ali pa pri blagajničarki društva KOLAR ERNI , tel. 041-251-660.

ČLANARINA 2017

docxCLANARINA_2017.docx

Članstvo traja od 1. januarja v tekočem letu do 31.januarja naslednjega leat (13 mesecev). S pravočasno poravnavo članarine si vsak član zagotovi neprekinjeno zavarovanje 24 ur na dan od dneva vplačila članarine do zadnjega dne v januarju prihodnjega leta.

Včlanjevanje v društvo temelji na osebni odločitvi posameznika, ki mora sam preceniti, ali so ugodnosti, ki mu jih nudi društvo, zanje sprejemljive. Naj naštejemo le nekatere:

 • Ena izmed pomembnejših ugodnosti je organizirano vodenje izletov, tur.
 • Udeleženec plača le stroške prevoza, stroške vodenja krije društvo.
 • Če se član društva udeleži planinskega pohoda, vodnik, ki je strokovno usposobljen za vodenje, zagotavlja varnost za vse udeležence pohoda.
 • Pri organiziranem vodenju ima udeleženec možnosti obiskati planine, gore, za katere se sam ne bi odločil.
 • Člani društva se lahko udeležijo planinskega tabora.
 • Pomembna ugodnost je zavarovanje udeleženca v primeru nezgode in pomoč pri reševanju.
 • Ugodnosti so tudi popusti pri nakupu planinske opreme, popusti pri nočitvah v planinskih postojankah in druge ugodnosti.

Planinska zveza Slovenije je sklenila za naslednja tri leta pogodbo za nezgodno zavarovanje članov, zavarovanje stroškov reševanja v tujini, zavarovanje za stroške vrnitve v domovino in zavarovanje zasebne odgovornosti članov PZS pri zavarovalnici Wiener Stadtische. V zavarovanje je vključeno tudi zavarovanje odgovornosti PZS in strokovnih kadrov. Vse podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani PZS ali pri vodji pisarne PZS - Mija Damjan - Stegu - tel. 01/43 45 680.

Upravni odbor PD Videm


Dovolili ste piškotke na vašem računalniku.

AS
potokar