Srečanje mladih planincev - LISCA, 15.6.019

Datum in ura odhoda:15.6.2019 ob 8.00h
Kraj odhoda: parkirišče nad osnovno šolo Jurij Dalmatin Krško
Prevoz:avtobus
Cena prevoza (plača se na avtobusu)6 €
Potrebna oprema za mlade pohodnike:Planinski čevlji, pohodna oblačila, vetrovka po potrebi. Rezervna oblačila, majica, nogavice, hlače. Priporočam pohodniške palice.
Vodniki: Tone Zakšek
Dodatne informacije in prijave na telefonu pri vodniku ali po spletnem obrazcu spodaj do četrtka, 13.6.2019:031 663 319
Dodatna navodila:Ne pozabite kaj za pod zob in dovolj osvežilnih napitkov. Hrano in pijačo si lahko kupite na Lisci.
Planinski izlet ni zahteven in je namenjen učencem od 1. –9. razreda. Na pohod vabim tudi starše in druge ljubitelje planin.
Opis izleta:
V soboto, 15. 6. 2019, bo na Lisci potekalo srečanje mladih planincev, družin in odraslih. Prireditve se bo udeležil tudi Mladinski odsek PD Videm, ki ob tej priložnosti vabi planince vseh generacij na zanimivo srečanje.

Zbrali se bomo na parkirišču nad Osnovno šolo Jurija Dalmatina v Krškem in se z avtobusom odpeljali na izhodišče poti na Okroglice. Po krajši pripravi na pohod bomo začeli z vzponom na Lovrenc. Od tu se bomo po nezahtevni poti povzpeli na Lisco. Za učence in dijake, ki bi si želeli preizkusiti v orientaciji pa bo pripravljena tudi nezahtevna orientacijska pot. Na Lisci bodo pripravljene številne delavnice (jadralno padalstvo, gorsko kolesarjenje, narava
gorskega sveta, predstavitev gorskih kolesarjev, plezanje na plezalni steni, animacija in gibalne aktivnosti za otroke ter predstavitev mladinskega tabora Outsider v okviru našega planinskega društva).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja